סופגניות מהירות חלביות לחנוכה
מתכון מהיר וקל להכנת סופגניות קטנות לחג החנוכה, במקום מלית אפשר להגיש לצד תוספות מתוקות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 35 יחידות:
- 1.5 כוסות קמח
- 21 כפית מלח
- 1/4 כפית קינמון
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 31 כוס סוכר
- 1 תפוח מקולף ומגורד (פומפיה גסה)
- 1 כפית תמצית וניל
- ביצה
- חצי מיכל שמנת מתוקה, השף הלבן
- 2 כפות שמן
לטיגון:
- כוס שמן
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה אחת מכניסים: קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, סוכר, לערבב היטב.
-
02.
בקערה שנייה מכניסים:ביצה, תפוח מגורד, שמנת מתוקה, תמצית וניל, 2 כפות שמן, לערבב.
-
03.
מאחדים בין שתי הקערות.
-
04.
טיגון הסופגניות: מרימים בעזרת 2 כפיות כמות קטנה מהתערובת ויוצקים במהירות כגוש אחד לתוך השמן. שימו לב שהתערובת לא יורדת בהדרגה כי אז יהיו נטיפי סופגניות.
-
05.
ניתן להגיש כארוחת ערב עם שמנת חמוצה אבקת סוכר ריבה מטבלים אחרים.
הכנת? כאן מדרגים