מתכון מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים | השף הלבן

מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים

טעים ומושקע, מתאים גם לחג ט"ו בשבט

מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים

המרכיבים ל10 מנות:

  • 450 גרם קמח
  • 225 גרם סוכר
  • 270 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • 250 גרם ממרח תמרים
  • 4-5 כפות קצפת צמחית לבישול מסדרת "השף הלבן"
  • אבקת סוכר לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים עם החמאה עד לקבלת פירורים.

  • 02.

    מוסיפים את הביצה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מניחים במקרר לשעה מנוחה.

  • 04.

    לאחר השהיה במקרר, מרדדים הבצק וקורצים בעזרת כוס עיגולים בקוטר 5 ס”מ, יש להקפיד על מספר זוגי של עיגולים.

  • 05.

    אופים את עיגולי הבצק בתנור בחום של 200 מעלות כ-8-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    בקערה מערבבים היטב את ממרח התמרים עם השמנת.

  • 07.

    מורחים 1/2 כל עיגול בממרח התמרים והשמנת, ומניחים מעל עיגול נוסף.

  • 08.

    מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר .להגשה: מומלץ להגיש ליד תה צמחים, נסו למשל תה בבונג עם לואיזה, או תה ירוק עם נענע ולימון.

הכנת? כאן מדרגים
(60)