מתכון וופל בלגי עם מעדני שוקולד | השף הלבן

וופל בלגי

מנה מתוקה שילדים (וגם מבוגרים) אוהבים: וופל בלגי, שוקולד וקצפת

מאת: קרן סידקובסקי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
וופל בלגי

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות מלאות קמח
  • 1 כפית סוכר וניל
  • 120 גרם חמאה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כוסות חמאת חלב
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 גביעי מעדן שוקולד
  • 1 מיכל שמנת להקצפה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמים קמח, מוסיפים ביצים טרופות, סוכר וניל, סודה, חמאת חלב, סוכר ואבקת אפייה ומערבבים הכל.

  • 02.

    את החמאה מחממים במיקרוגל 20-30 שניות מוסיפים לקערה ומערבביםעד שהתערובת סמיכה.

  • 03.

    מחכים 4-5 דקות ומכניסים למחבת מיוחדת של וופל בלגי. מוציאים כשהוא משחים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מערבבים את מעדני השוקולד ומוזגים על הוופל. מקציפים שמנת להקצפה, ומגישים יחד.הנה עוד מתכון

הכנת? כאן מדרגים
(110)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.