מתכון וופל בלגי עם מעדני שוקולד | השף הלבן

וופל בלגי

מנה מתוקה שילדים (וגם מבוגרים) אוהבים: וופל בלגי, שוקולד וקצפת

מאת: קרן סידקובסקי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
וופל בלגי

המרכיבים ל2 מנות:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות מלאות קמח
  • 1 כפית סוכר וניל
  • 120 גרם חמאה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כוסות חמאת חלב
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 גביעי מעדן שוקולד
  • 1 מיכל שמנת להקצפה של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמים קמח, מוסיפים ביצים טרופות, סוכר וניל, סודה, חמאת חלב, סוכר ואבקת אפייה ומערבבים הכל.

  • 02.

    את החמאה מחממים במיקרוגל 20-30 שניות מוסיפים לקערה ומערבביםעד שהתערובת סמיכה.

  • 03.

    מחכים 4-5 דקות ומכניסים למחבת מיוחדת של וופל בלגי. מוציאים כשהוא משחים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מערבבים את מעדני השוקולד ומוזגים על הוופל. מקציפים שמנת להקצפה, ומגישים יחד.הנה עוד מתכון

הכנת? כאן מדרגים
(110)