דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל | השף הלבן

דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל – מתכון מהיר הכנה

מתכון מהיר ומרשים במיוחד לדונאטס בציפוי קרם וניל עם פטנט שאינו גורש התפתחת בצק. את התוספות מעל ציפוי הוניל, אתם תבחרו!

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6:

לדונאטס:
  • 2 ביצים
  • 60 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 3.5 כוסות קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון
  • 200 גרם שוקולד מריר
מצרכים לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
  • סוכריות צבעוניות שוקולד לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה או מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל מרכיבי הדונאטס ולשים לבצק אחיד, מכסים בניילון ומעבירים למקרר ל- 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    מרדדים על משטח מקומח היטב לעלה בעובי של

  • 03.

    5 ס"מ.

  • 04.

    קורצים עיגול גדול ואז עיגול קטן במרכזו של כל עיגול .

  • 05.

    מחממים שמן קנולה ומטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה.

  • 06.

    מצננים מעט בטמפ' החדר. 

  • 07.

    במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן, טובלים כל דונאט ומעבירים למקפיא לקירור.

  • 08.

    מקציפים בקערה שמנת וניל עד לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב.

  • 09.

    מוציאים את הדונאטס מהמקרר, מזלפים טבעת סביב כל דונאט ומפזרים מעט סוכריות שוקולד מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(8)