מאפה גאלט עם פירות קיץ | השף הלבן

גאלט פירות קיץ

גאלט הוא גרסה כפרית, מהירה וקלה לטארט, מלאו אותו עם כל פירות הקיץ שתרצו ומלית למאפים וקבלו עוגה חגיגית וקיצית. לא תאמינו כמה קל להכין את הגאלט המרשים הזה.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה גאלט פירות קיץ
צילום: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/2 חבילה (450 גרם) בצק פריך מרודד למאפים מתוקים "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • 1/4 כוס שקדים טחונים
  • 250 מ"ל קוטג' 9%
  • 5 שזיפים חצויים ומגולענים
  • 4 משמשים חצויים ומגולענים
  • 10 משמשים חצויים ומגולענים

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים בעדינות את הבצק על משטח עבודה וחותכים עיגול, אין צורך להיות מדוייקים.

  • 02.

    במרכז העיגול מורחים קוטג' ומעליו מפזרים שכבה של שקדים טחונים, משאירים קצוות נקיים.

  • 03.

    מסדרים מעל השקדים את הפירות וסוגרים בעדינות את קצוות הגלאט.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות כ – 25-35 דקות או עד להזהבה קלה, מומלץ לפזר מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.