רביולי ברוטב רוזה בטטה
רביולי משובח ברוטב מוקרם עם בטטות, עגבניות ושמנת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 אריזות רביולי מוכן במילוי גבינות (400 גרם) או פסטה
- בצל אחד גדול חתוך גס
- בטטה אחת גדולה/2 בטטות קטנות חתוך גס
- 2 עגבניות גדולות חתוכות גס
- 2 כפות רסק עגבניות
- רבע כפית אגוז מוסקט טחון
- כפית מלח
- 3/4 כפית סוכר
- חצי מיכל שמנת מתוקה 32% או 15% לשומרים
- מעט שמן (רצוי קנולה)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן זית בכמות שמכסה את תחתית הסיר.
-
02.
קולפים את הבצל והבטטה, חותכים לקוביות קטנות ומטגנים עד שהבצל מזהיב והבטטה מתרככת מעט (בערך 5-6 דקות).
טיימר מופעל
-
03.
חותכים את העגבנייה לקוביות גסות ומוסיפים לבצל והבטטה, ומטגנים עד שהעגבנייה מפרישה את כל הנוזלים שלה.
-
04.
לאחר שהעגבנייה סיימה להפריש את נוזליה, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים בערך 3-4 דקות עד שהרסק הסמיך ונוזליי העגבנייה הופכים לתערובת אחידה - אותה מבשלים בערך 3 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שהרוטב נהיה כתמתם-ורדרד ואחיד.
-
06.
מוסיפים את הסוכר, המלח ואגוז המוסקט ודואגים לערבב היטב.
-
07.
מבשלים את הרביולי ע"פ הוראות היצרן (בערך 1-2 דקות במים רותחים עם כפית מלח)
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים