קיש רביולי | השף הלבן

קיש רביולי

קיש כמו שאף פעם לא ניסיתם: החלפנו את הבצק הקלאסי של הקיש, ברביולי בטטה! מתכון מיוחד ויוצא דופן לקיש בטטה עם תחתית ודפנות מרביולי. לא תאמינו כמה זה טעים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קיש רביולי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל5-6 מנות:

לקלתית:
  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי בטטה "פסטה ריקו"
למלית הקיש:
  • 2 בטטות בינוניות מבושלות קלופות ומרוסקות
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
  • 1 מיכל (200 גרם) רוטב שמנת וגראנה פדנו "פסטה ריקו"
  • 1 גביע (200 גרם) קרם פרש "השף הלבן"
  • 1 חבילה (149 גרם) גבינת איבריקו "COLLECTION" מגוררת
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחר גרוס
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 כפות עלי טימין טרי
לשכבת הבטטות העליונה:
  • 1 בטטה ארוכה פרוסה לפרוסות דקות וצלויות
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל חומרי המלית עד לאיחוד

  • 02.

    משמנים קלות תבנית עגולה ומרפדים את התחתית והדפנות שלה ברביולי. חשוב שהרביולי יהיו מונחים בחפיפה

  • 03.

    מניחים מעל הרביולי את מלית הקיש בשכבה אחידה

  • 04.

    מסדרים מעל המסה את פרוסות הבטטה הצלויות

  • 05.

    אופים את הקיש בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מגישים לצד קרם פרש

הכנת? כאן מדרגים
(17)