פלין במחבת עם שני סוגי פטריות - מתכון לשבועות | השף הלבן

פלין במחבת עם שני סוגי פטריות

שידכנו את הרביולי דל פלין, שהוא רביולי מקופל בצורת מעטפה בעל שוליים משוננים, יחד עם פטריות, יין לבן, חמאה, מרווה וגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו. מתכון טעים ומהיר

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלין במחבת עם שני סוגי פטריות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2-3 מנות:

  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי דל פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין "פסטה ריקו"
  • 1 חבילת פטריות שי-מאג'י
  • 2 כוסות פטריות שמפיניון חצויות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 עלי מרווה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 כפית מחית כמהין (לא חובה)
להגשה:
  • פרמג'יאנו רג'יאנו "COLLECTION" מגולפת בעזרת קולפן
לצ'יפס מרווה:
  • עלי מרווה
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    צ'יפס מרווה: במחבת קטנה מחממים שמן זית ומטגנים עלי מרווה משני הצדדים עד לפריכותהכנת הפלין: מבשלים את הפלין בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ-

  • 02.

    5 דק' ומסננים ממיסים במחבת רחבה חמאה ומוסיפים שמן זית ושום.מוסיפים עלי מרווה ומערבבים. מוסיפים את שני סוגי הפטריות, המלח ומחית הכמהין ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות עד השחמה קלה.מוסיפים 1/2 כוס יין לבן, מביאים לרתיחה למשך 3 דקות, מוסיפים את הרביולי דל פלין ומערבבים.מערבבים את תכולת המחבת יחד ומגישים עם גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו וצ'יפס מרווה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)