פסטה ברוטב עגבניות קלאסית וטעימה | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות קלאסית

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות קלאסית שהוא ארוחת הצהריים האולטימטיבית – מתכון קל ומהיר שגם הילדים לא יוכלו להפסיק לאכול!

מאת: עדן נובודבורסקי
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות קלאסית

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חבילה פסטה
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 1 בצל
  • שתי שני שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מרק עוף
  • חצי כפית פלפל שחור
לקישוט:
  • פטרוזיליה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים,וכשהם רותחים מוסיפים את הפסטה.לאחר 7 דק' שהפסטה מוכנה מעבירים אותה למסננת שוטפים היטב.

  • 02.

    מחממים סיר עם שמן מוסיפים את הבצל ונותנים לו 2 דק' להשתבשל ואחרי זה מוסיפים את השוםואת רסק עגבניות.

  • 03.

    מוסיפים את הפסטה מלח פלפל פפריקה מרק עוףמקשטים פיטרוזיליה מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(942)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.