פסטה אמנון ולימון - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פסטה אמנון ולימון

קל, מהיר וטעים במיוחד: פסטה ברוטב חמאה לימוני ומתובל ונתחי פילה אמנון צרובים. מתכון מושלם לארוחת הצהריים או לאירוח ספונטני

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה אמנון ולימון
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2-3 מנות:

לפסטה:
  • 1/2 חבילת פסטה (מומלץ מסוג לינגוויני או ספגטי)
לדג ולרוטב:
  • 2 יחידות פילה אמנון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 50 גרם חמאה "תנובה"
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • מיץ מלימון שלם
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות עלי טימין טריים
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 כוס מי בישול של הפסטה
להגשה:
  • 1/3 כוס עלי אורגנו טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים מנוזלים. שומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.

  • 02.

    במחבת ממיסים חמאה, מוסיפים שמן זית, טימין, מלח ושום ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים את פילה האמנון כשהעור כלפי מטה, מטגנים כ-5 דקות כשבמהלכן יוצקים בעזרת כף את החמאה המומסת על חלקו העליון של פילה האמנון.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים למחבת צ'ילי, סילאן, מיץ לימון , קליפת לימון ומי בישול פסטה ומביאים לרתיחה עדינה.

  • 05.

    מוסיפים את הפסטה בין נתחי פילה האמנון, מערבבים בזהירות בעזרת מזלג, מוסיפים עלי אורגנו מעל ומגישים חם. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(32)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.