פטוצ'יני פסטו ופרמזן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פטוצ'יני פסטו ופרמזן

פסטה פטוצ'יני ברוטב פסטו ופרמזן שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה! מתכון קל ומהיר לפסטה שמתאימה לארוחת הערב המשפחתית ואפילו לארוחת צהריים בעבודה

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני פסטו ופרמזן
צילום: בן יוסטר

המרכיבים ל4 מנות:

  • 500 גרם פסטה פטוצ'יני
לפסטו:
  • עלים מופרדים מ-2 צרורות קטנים של בזיליקום
  • 100 גרם צנוברים קלויים להזהבה
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית מחוקה מלח דק
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל רכיבי הפסטו במעבד מזון וטוחנים בפולסים למרקם קצוץ דק אך לא מחיתי.

  • 02.

    מרתיחים סיר גדול עם מים, ברתיחה ממליחים ב-2 כפות מלח. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.

  • 03.

    שומרים חצי כוס מי בישול בצד ומסננים את הפסטה.

  • 04.

    באותו סיר בו בושלה הפסטה מערבבים פסטו ומי בישול. מרתיחים יחד.

  • 05.

    מוסיפים את הפסטה ומבשלים בערבוב עדין עד שהרוטב הופך להיות סמיך ונתפס על הפטוצ'יני.

  • 06.

    מחלקים לצלחות הגשה, מפזרים מעט פרמזן מעל ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)