מקרוני מוקרם בחמאה שמנת ופטריות – מתכון חם לחורף | השף הלבן

ספגטי מוקרם

מנת ספגטי ברוטב עשיר של שמנת וחמאה, מנה משביעה מאוד ומתאימה במיוחד לימי חורף קרים

מאת: דסי פיטוסי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי מוקרם

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילת ספגטי/ מקרוני
  • 2 מיכלי שמנת לבישול
  • 3 שיני שום
  • 5 כפות סוכר חום
  • קופסת פטריות שימורים או טרי
  • 1 כפית חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מכינים ספגטי עפ"י ההוראות בגב האריזה.

  • 02.

     שמים את החמאה בסיר.

  • 03.

    כותשים קוטשים שום לחמאה ומיד מוסיפים את הפטריות.

  • 04.

    מטגנים למשך כ-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מוסיפים את השמנת והסוכר ומחכים לרתיחה.

  • 06.

    מפזרים את הרוטב על הספגטי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(549)