לזניה טורטיה - מתכון מעולה מאת יונית צוקרמן | השף הלבן

לזניה טורטיה עם גבינות

טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! הכנתם פעם לזניה מטורטיות? עכשיו יש לכם הזדמנות: מתכון מעולה של יונית צוקרמן ללזניה עם שכבות טורטיה, רוטב עגבניות וגבינות

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 6 טורטיות
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 שקית (500 גרם) גבינת כנען
  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% "פיראוס" מפוררת
  • 2 ביצים
  • ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמגי'אנו רג'יאנו "COLLECTION"
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה טריו פתיתים, גבינת כנען, גבינה בולגרית וביצים ומערבבים.

  • 02.

    מניחים טורטיה בתבנית אפייה משומנת, מניחים מעליה שכבת גבינות ורוטב עגבניות. חוזרים עלל הפעולה עם יתר הטורטיות, תערובת הגבינות ורוטב העגבניות.

  • 03.

    לאחר סיום בניית השכבות, מכסיםפם את התבנית בנייר אלומיניום ואופים את הלזניה בחום של 170 מעלות כ-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    לאחר 20 דקות, מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את פתיתי הפרמג'יאנו רג'יאנו ואופים כ-5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דקות לפני ההגשה

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.