לזניה טורטיה - מתכון מעולה מאת יונית צוקרמן | השף הלבן

לזניה טורטיה עם גבינות

טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! הכנתם פעם לזניה מטורטיות? עכשיו יש לכם הזדמנות: מתכון מעולה של יונית צוקרמן ללזניה עם שכבות טורטיה, רוטב עגבניות וגבינות

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6-8 מנות:

לרכישה >>
  • 6 טורטיות
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 שקית (500 גרם) גבינת כנען
  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% "פיראוס" מפוררת
  • 2 ביצים
  • ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמגי'אנו רג'יאנו "COLLECTION"
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה טריו פתיתים, גבינת כנען, גבינה בולגרית וביצים ומערבבים.

  • 02.

    מניחים טורטיה בתבנית אפייה משומנת, מניחים מעליה שכבת גבינות ורוטב עגבניות. חוזרים עלל הפעולה עם יתר הטורטיות, תערובת הגבינות ורוטב העגבניות.

  • 03.

    לאחר סיום בניית השכבות, מכסיםפם את התבנית בנייר אלומיניום ואופים את הלזניה בחום של 170 מעלות כ-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    לאחר 20 דקות, מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את פתיתי הפרמג'יאנו רג'יאנו ואופים כ-5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דקות לפני ההגשה

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(16)