מתכון נאצ'וס בגבינה מתובלת | השף הלבן

נאצ'וס בגבינה מתובלת

נאצ'וס גבינות – מתובלים היטב שמכינים ברגע וקולים מתחת לגריל במשך 3-2 דקות.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאצ'וס בגבינה מתובלת
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל8 מנות:

  • 200 גרם נאצ'וס (בטעם טבעי או טבעי מלוח)
  • 1 שקיק (200 גרם) פתיתי גבינת מוצרלה מסדרת קולקשן
  • 150 גרם גבינת גלעד־קצ'קבל "תנובה" מגוררת גס
  • 2-1 כפיות תערובת תיבול צ'ימיצ'ורי
  • פתיתי צ'ילי או שאטה לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים את הגריל של התנור. מכינים תבנית אפייה שטוחה 23x36 ס"מ (או תבנית שטוחה אחרת ששטחה דומה).

  • 03.

    מסדרים את הנאצ'וס בתבנית בצפיפות כשהם חופפים מעט זה את זה - משתדלים שהנאצ'וס יכסו את כל שטח התבנית בלי "חורים".

  • 04.

    זורים על הנאצ'וס את פתיתי המוצרלה ואת הקצ'קבל המגוררת. בוזקים תערובת צ'ימיצ'ורי ביד נדיבה ומתבלים בפתיתי צ'ילי בהתאם לדרגת החריפות הרצויה.

  • 05.

    מניחים את התבנית על רשת במרחק 20 ס"מ מתחת לגריל וקולים במשך 3-2 דקות, רק עד שהגבינה נמסה - משגיחים מקרוב כדי להבטיח שהגבינה לא תשחים או תיחרך. מוציאים ומגישים מיד עם הרבה מפיות נייר לניגוב הידיים. קורעים חתיכות ממשטח הנאצ'וס ואוכלים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(87)