מצה בריי עם תפוחים מקורמלים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מצה בריי עם תפוחים מקורמלים

אין פסח בלי מתכון שווה למצה בריי! והפעם, החלטנו להכין לכם מצה בריי עם תפוחים מקורמלים ושמנת לבישול של השף הלבן – לאקסטרה קרמיות

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מצה בריי עם תפוחים מקורמלים
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל3 יחידות:

  • 4 ביצים
  • 4 כפות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 25 גרם חמאה
  • 2 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפלחים
  • 4 כפות סוכר
  • 3 מצות שמרטיבים מעט מתחת לזרם מים
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערית ביצים ושמנת.

  • 02.

    מחממים חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את פלחי התפוחים.

  • 03.

    מפזרים סוכר על התפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר הופך לקרמל ועוטף את התפוחים.

  • 04.

    שוברים 3 מצות רטובות מעט למחבת, מוסיפים את תערובת הביצים ומטגנים עד להזהבה.

  • 05.

    מגישים חם עם מעט אבקת סוכר מעל.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(10)