מצה בריי עם תפוחים מקורמלים
אין פסח בלי מתכון שווה למצה בריי! והפעם, החלטנו להכין לכם מצה בריי עם תפוחים מקורמלים ושמנת לבישול של השף הלבן – לאקסטרה קרמיות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נטע ליבנה
עיצוב: נטע ליבנה
המרכיבים ל3 יחידות:
- 4 ביצים
- 4 כפות שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 25 גרם חמאה
- 2 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפלחים
- 4 כפות סוכר
- 3 מצות שמרטיבים מעט מתחת לזרם מים
- להגשה: אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערית ביצים ושמנת.
-
02.
מחממים חמאה במחבת גדולה ומוסיפים את פלחי התפוחים.
-
03.
מפזרים סוכר על התפוחים ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר הופך לקרמל ועוטף את התפוחים.
-
04.
שוברים 3 מצות רטובות מעט למחבת, מוסיפים את תערובת הביצים ומטגנים עד להזהבה.
-
05.
מגישים חם עם מעט אבקת סוכר מעל.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים