מתכון לביבות תפוח אדמה ובטטה | השף הלבן

לביבות תפוח אדמה ובטטה

לביבות מושלמות לחנוכה או לכל אירוח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוח אדמה ובטטה

המרכיבים ל מנות 10:

  • 750 גרם בטטה
  • 750 גרם תפוח אדמה
  • 1 חבילה גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות קמח מצה
  • 1 בצל גדול מטוגן
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון
  • 2 גביעי קרם פרש מסדרת השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים ומגרדים את תפוחי האדמה והבטטה. סוחטים את הנוזלים מהעיסה המגורדת.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים,מערבבים ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם האישי.

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן טיגון, מכינים את עיסת הלביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.