לביבות גבינה-תירס ללא גלוטן | השף הלבן

לביבות גבינה-תירס ללא גלוטן

אהובות על הילדים אבל אפשר להכין גרסה מתוחכמת יותר למבוגרים: הוסיפו 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק וכפית – שתיים צ'ילי אדום קצוץ דק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות גבינה-תירס ללא גלוטן
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 24 לביבות:

  • 2 כוסות גרעיני תירס סנפרוסט מופשרים ומסוננים
  • 2/3 כוס פתיתי גבינת "עמק"
  • 2 ביצים טרופות
  • 2/3 כוס חלב תנובה
  • 8 כפות קמח תירס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • שמן לטיגון
  • להגשה: שמנת חמוצה תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הלביבות.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת ומניחים בעזרת כף לביבות. מטגנים כ 2 דקות מכל צד עד השחמה. מגישים חם עם שמנת חמוצה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.