מתכון לביבות בטטה ותפוחי אדמה | השף הלבן

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

לביבות ביתיות ומיוחדות בכמה דקות

מאת: דלית סרפרז
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה ותפוחי אדמה

המרכיבים ל מנות 15:

  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה בינוני
  • 1 כרישה/פרסה
  • 2 כפות ירק
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן
  • רבע כפית כמון
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • 3 כפות קמח
  • 1 כף סולת/קמח מצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחדיו בקערה: 3 תפוחי אדמה (מקולפים ומגורדים, בלי נוזלים),1 בטטה בינוני (מקולף ומוגרד),1 כרישה/פרסה קצוץ,2 כפות ירק קצוץ,1 כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, רבע כפית כמון ורבע כפית אגוז מוסקט.

  • 02.

    מוסיפים פנימה לאחר הערבוב את הביצים הטרופות, 3 כפות הקמח וכף סולת או כף קמח מצה. מערבבים היטב.

  • 03.

    מטגנים בשמן ומגישים חם עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(83)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.