כדורי כנען ברוטב עגבניות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כדורי כנען ברוטב עגבניות

המתכון הכי מפתיע של רון יוחננוב: כדורי גבינת כנען – ברוטב עגבניות! הגרסה של רון יוחננוב לטרנד הטיקטוק שכבש את העולם והגיע גם לארץ

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
כדורי כנען ברוטב עגבניות
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 5-6 מנות:

לקציצות:
  • חבילת גבינת כנען של תנובה (500 גרם)
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 100 גרם פתיתי פרמזן של השף הלבן
  • חופן בזיליקום
  • 2 ביצים
  • מלח / פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות (לא חובה)
לרוטב עגבניות:
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • חצי כוס מים רותחים
  • מלח / פלפל שחור
  • חופן בזיליקום טרי
  • כפית סילאן (לא חובה)
גודל תבנית: סיר סוטאז' 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתחילים בהכנת הקציצות:

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים. מכסים ומניחים לתערובת להתייצב כ-10 דקות במקרר.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מתחילים בהכנת הרוטב: מחממים סיר עם שמן זית, מטגנים מעט את השום והפפריקה, מוסיפים את הרסק והעגבניות המרוסקות. שמים מים ומערבבים.

  • 04.

    מתבלים במלח / פלפל שחור, עשבי תיבול ואם חמוץ לכם מידי – מוסיפים מעט סילאן.

  • 05.

    מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הרוטב 10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 06.

    לאחר מכן, בזמן שהסיר על להבה נמוכה, מוספים את הקציצות, מצפים אותן ברוטב.

  • 07.

    מכסים ומבשלים עוד 20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 08.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.