כדורוני קוטג' מטוגנים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כדורוני קוטג' מטוגנים

עוד מתכון מנצח מעמוד הטיקטוק של תנובה: כדורוני קוטג' קריספיים בסגנון ארנצ'יני שישדרגו לכם את ארוחת הערב המשפחתית

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורוני קוטג' מטוגנים
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 10-15 יחידות:

לבצק:
  • 1 וחצי גביעים (375 גרם סה"כ) קוטג׳ 5% תנובה
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
למילוי:
  • ½ חבילה (100 גרם) קשקבל "COLLECTION" חתוכה לקוביות קטנות
לציפוי:
  • 1 כוס (140 גרם) קמח
  • 3 ביצים
  • פירורי לחם
לטיגון:
  • שמן עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק: מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק דביק מעט.

  • 02.

    יוצרים כדורים קטנים מהבצק, יוצרים גומה במרכז כל כדור, מניחים בגומה קוביית קשקבל, סוגרים לצורת כדור ומהדקים היטב.

  • 03.

    טובלים כל כדור בצק בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק שחומם מראש לחום של 170 מעלות עד לקבל גוון זהוב.

  • 04.

    מצננים ומגישים. בתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(30)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.