כדורוני קוטג' מטוגנים
עוד מתכון מנצח מעמוד הטיקטוק של תנובה: כדורוני קוטג' קריספיים בסגנון ארנצ'יני שישדרגו לכם את ארוחת הערב המשפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 10-15 יחידות:
לבצק:
- 1 וחצי גביעים (375 גרם סה"כ) קוטג׳ 5% תנובה
- 2 כוסות (280 גרם) קמח
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
למילוי:
- ½ חבילה (100 גרם) קשקבל "COLLECTION" חתוכה לקוביות קטנות
לציפוי:
- 1 כוס (140 גרם) קמח
- 3 ביצים
- פירורי לחם
לטיגון:
- שמן עמוק
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הבצק: מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק דביק מעט.
-
02.
יוצרים כדורים קטנים מהבצק, יוצרים גומה במרכז כל כדור, מניחים בגומה קוביית קשקבל, סוגרים לצורת כדור ומהדקים היטב.
-
03.
טובלים כל כדור בצק בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק שחומם מראש לחום של 170 מעלות עד לקבל גוון זהוב.
-
04.
מצננים ומגישים. בתאבון.
הכנת? כאן מדרגים