כדורוני קוטג' מטוגנים
עוד מתכון מנצח מעמוד הטיקטוק של תנובה: כדורוני קוטג' קריספיים בסגנון ארנצ'יני שישדרגו לכם את ארוחת הערב המשפחתית
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: Studio Edge
													עיצוב: Studio Edge
						
					
				
			המרכיבים ל 10-15 יחידות:
									לבצק:
								
															- 1 וחצי גביעים (375 גרם סה"כ) קוטג׳ 5% תנובה
- 2 כוסות (280 גרם) קמח
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
									למילוי:
								
															- ½ חבילה (100 גרם) קשקבל "COLLECTION" חתוכה לקוביות קטנות
									לציפוי:
								
															- 1 כוס (140 גרם) קמח
- 3 ביצים
- פירורי לחם
									לטיגון:
								
															- שמן עמוק
הוראות הכנה:
- 
								01.
								הכנת הבצק: מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק דביק מעט. 
- 
								02.
								יוצרים כדורים קטנים מהבצק, יוצרים גומה במרכז כל כדור, מניחים בגומה קוביית קשקבל, סוגרים לצורת כדור ומהדקים היטב. 
- 
								03.
								טובלים כל כדור בצק בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק שחומם מראש לחום של 170 מעלות עד לקבל גוון זהוב. 
- 
								04.
								מצננים ומגישים. בתאבון. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

