שניצל טופו בתנור – מתכון קריספי ופיקנטי לצהריים | השף הלבן

שניצל טופו בתנור

מתכון לשניצל טופו אפוי בתנור וממכר! השניצל מקבל טוויסט מיוחד עם טופו פיקנטי ויוצר את ארוחת הצהריים המושלמת

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שניצל טופו אפוי בתנור
צילום: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 5:

  • 1 חבילת טופו פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/2 כוס מים + 2 כפות קורנפלור
  • 1 כוס פירורי לחם או פנקו
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית גריל.

  • 02.

    חותכים את קוביית הטופו ל - 5 פרוסות שוות.

  • 03.

    בעזרת נייר סופג מספיגים היטב את הנוזלים מכל פרוסת טופו.

  • 04.

    מעבירים את פרוסות הטופו לקערה עם רוטב סויה ומשרים בצד כ – 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מערבבים היטב בקערה מים וקורנפלור עד לנוזל אחיד, בקערה נוספת מכינים את פירורי הלחם.

  • 06.

    טובלים את הטופו בקורנפלור ואז בפירורי הלחם, לוחצים מעט את פירורי הלחם לטופו ומצפים היטב מכל הצדדים.

  • 07.

    מעבירים את הטופו המצופה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית מעל.

  • 08.

    אופים כ – 15-20 דקות עד שפירורי הלחם מזהיבים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(21)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.