שיפודי טופו בתיבול מזרחי | השף הלבן

שיפודי טופו בתיבול מזרחי

גרסה טבעונית ועשירה בחלבון לשיפודים למנגל: מתכון לשיפודי טופו וירקות מתובלים שמומלץ להגיש בתוך פיתה עם כל התוספות והרטבים שאתם אוהבים

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שיפודי טופו בתיבול מזרחי
צילום: בר פיירמן עיצוב: בר פיירמן

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 בצל חתוך לחתיכות עבות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות רחבות
תיבול:
  • 1 כף פפריקה מעושנת / חריפה
  • 1 כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח לפי טעם
תוספות להגשה:
  • פיתות
  • טחינה 
  • חומוס
  • חמוצים 
  • ירקות טריים
  • פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לקוביות עבות (6-8 מלבנים מחבילת טופו אחת)

  • 02.

    בקערית מערבבים את כל מרכיבי התיבול

  • 03.

    מערבבים את קוביות הטופו עם התיבול עד לציפוי מלא

  • 04.

    משפדים את קוביות הטופו על שיפודים יחד עם הירקות

  • 05.

    מניחים את השיפודים על המנגל או על מחבת פסים וצולים היטב מכל הכיוונים ומסירים מהאש

  • 06.

    מגישים או מוסיפים לפיתה עם כל התוספות שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(3)