שיפודי טופו בתיבול מזרחי
גרסה טבעונית ועשירה בחלבון לשיפודים למנגל: מתכון לשיפודי טופו וירקות מתובלים שמומלץ להגיש בתוך פיתה עם כל התוספות והרטבים שאתם אוהבים
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בר פיירמן
עיצוב: בר פיירמן
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
- 2 עגבניות חתוכות לרבעים
- 1 בצל חתוך לחתיכות עבות
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות רחבות
תיבול:
- 1 כף פפריקה מעושנת / חריפה
- 1 כפית כמון
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית שום גבישי
- מלח לפי טעם
תוספות להגשה:
- פיתות
- טחינה
- חומוס
- חמוצים
- ירקות טריים
- פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לקוביות עבות (6-8 מלבנים מחבילת טופו אחת)
-
02.
בקערית מערבבים את כל מרכיבי התיבול
-
03.
מערבבים את קוביות הטופו עם התיבול עד לציפוי מלא
-
04.
משפדים את קוביות הטופו על שיפודים יחד עם הירקות
-
05.
מניחים את השיפודים על המנגל או על מחבת פסים וצולים היטב מכל הכיוונים ומסירים מהאש
-
06.
מגישים או מוסיפים לפיתה עם כל התוספות שאוהבים
הכנת? כאן מדרגים