קציצות קישואים | השף הלבן

קציצות קישואים

43 קלוריות ; 3 גרם חלבון ; 8 גרם פחמימות ; 2 גרם שומן ; 147 מ"ג נתרן ; 0.5 גרם סיבים

מאת: לירון שמעוני
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות קישואים

המרכיבים ל16:

מרכיבים:
  • 1/2 ק"ג קישואים חתוכים גס
  • 1 ביצה
  • 1 חופן שמיר קצוץ דק
  • 1/2 בצל קצוץ דק
  • 1 חופן נענע קצוצה דק
  • 2/3 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים) או פירורי לחם רגילים
  • 100 גרם גבינת פיראוס חמד 5% מפוררת
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הקישואים עד לריכוכם.

  • 02.

    מסננים את המים, מועכים היטב (כמו פירה) ומניחים במסננת מעל הכיור עד להגרת עודפי נוזלים.

  • 03.

    מחממים תנור לחום בינוני (כ-180 מעלות).

  • 04.

    מערבבים את הקישואים עם שאר המצרכים פרט לשמן זית, וקורצים קציצות.

  • 05.

    בתבנית עם נייר אפייה משומן מסדרים את הקציצות וטופחים עליהן עם אצבעת מעט משומנות (או מרססים מעט תרסיס שמן).

  • 06.

    אופים למשך כ-20 דקות או עד להזהבה קלה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    מומלץ להגיש בליווי מטבל יוגורט

הכנת? כאן מדרגים
(0)