קציצות קישואים - השף הלבן

קציצות קישואים

43 קלוריות ; 3 גרם חלבון ; 8 גרם פחמימות ; 2 גרם שומן ; 147 מ"ג נתרן ; 0.5 גרם סיבים

מאת: לירון שמעוני
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות קישואים

המרכיבים ל 16:

מרכיבים:
  • 1/2 ק"ג קישואים חתוכים גס
  • 1 ביצה
  • 1 חופן שמיר קצוץ דק
  • 1/2 בצל קצוץ דק
  • 1 חופן נענע קצוצה דק
  • 2/3 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים) או פירורי לחם רגילים
  • 100 גרם גבינת פיראוס חמד 5% מפוררת
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הקישואים עד לריכוכם.

  • 02.

    מסננים את המים, מועכים היטב (כמו פירה) ומניחים במסננת מעל הכיור עד להגרת עודפי נוזלים.

  • 03.

    מחממים תנור לחום בינוני (כ-180 מעלות).

  • 04.

    מערבבים את הקישואים עם שאר המצרכים פרט לשמן זית, וקורצים קציצות.

  • 05.

    בתבנית עם נייר אפייה משומן מסדרים את הקציצות וטופחים עליהן עם אצבעת מעט משומנות (או מרססים מעט תרסיס שמן).

  • 06.

    אופים למשך כ-20 דקות או עד להזהבה קלה.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 07.

    מומלץ להגיש בליווי מטבל יוגורט

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.