מתכון קציצות פרסה | השף הלבן

קציצות פרסה

קציצות פרסה

מאת: רחל אלהרר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות פרסה

המרכיבים ל 30-40 קציצות:

  • 6 כרישות בינוניות
  • שלוש ביצים
  • 1.5 כוס קמח מצה
  • כף מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4-5 שיני שום כתושות.

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחצות את הכרישה לאורכה ולשטוף היטב מכל שאריות החול.

  • 02.

    לחתוך את הכרישות השוטפות לרוחבן ארבעה – חמישה חלקים ולבשל בסיר גדול עם הרבה מים ארבעים עד חמישים דקות עד לריכוכן.

  • 03.

    לסנן היטב מכל שאריות המים ולטחון את הכרישות לעיסה בשתי נגלות במעבד מזון.

  • 04.

    להוסיף את שאר החומרים וללוש היטב לעיסה אחידה. לצנן את העיסה כשעה.

  • 05.

    בעזרת ידיים רטובות ליצור קציצות ולטגן עד השחמה

  • 06.

    להגיש חם או קר.

הכנת? כאן מדרגים
(112)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.