פאד תאי טופו - השף הלבן

פאד תאי טופו

ארוחה טעימה, מלאה בחלבון וקלה להכנה עם טופו של תנובה ALRERNATIVE

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאד תאי טופו של רון יוחננוב - השף הלבן
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 4-5 מנות:

מצרכים:
  • 1 חבילת אטריות אורז בעובי 3 מ”מ מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף שמן שומשום
  • חבילת טופו טבעי של תנובה ALTERNATIVE חתוכה לקוביות (300 גרם)
  • כפית קורנפלור
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 ס"מ שורש ג’ינג’ר מגורד
  • 1 קורט פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לגפרורים
  • 1/4 כרוב לבן גדול חתוך לרצועות דקות
להקפצה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2-3 כפות רוטב צ'ילי חריף (לפי הטעם)
  • 2-3 כפות רוטב טריאקי
להגשה
  • 1 חופן נבטים
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 חופן בוטנים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הטופו לקוביות ומערבבים יחד עם הקורנפלור.

  • 02.

    הכנת האטריות - אפשר להשרות את האטריות כשעה במים קרים או לבשל אותן בסיר עם מים ומלח כמו שמבשלים פסטה, כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    לאחר שהאטריות מוכנות, מחממים היטב ווק, מוספים את השמן ומחממים היטב.

  • 04.

    מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים עד הזהבה. משאירים את קוביות הטופו במחבת ומתחילים בהקפצת הירקות, מתחילים עם הגינג’ר, השום והצ’ילי.

  • 05.

    מוסיפים את הכרוב והגזר, שופכים מעל את האטריות המבושלות. מוסיפים את הרטבים ומקפיצים היטב.

  • 06.

    רגע לפני הגשה מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק.

  • 07.

    מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה, פלח לימון ובוטנים.

  • 08.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.