לביבות טופו ובטטה טבעוניות | השף הלבן

לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי

לביבות מלאות טעמים שקשה להפסיק לאכול שאפשר להכין גם ללא גלוטן

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 14 יחידות:

  • 1 כוס ( כ 1 בטטה קטנה) בטטה קלופה מגוררת גס
  • 1/2 חבילה (150 גרם) טופו פיקנטי תנובה ALTERNATIVE, מגורר גס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 2-3 כפות מים
  • 3 כפות קמח או קמח חומוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח. מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים היטב. אם צריך מוסיפים כף מים נוספת.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. יוצרים בידיים לבבות מהודקות ושטוחות (לא עבות כדי שגם הבטטה בפנים תתבשל) ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן שחומות מבחוץ ורכות מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.