טבולה טופו – בורגול, עגבניות שרי צבעוניות, קוביות טופו קטנות ועשבי תיבול
סוד קיסמו של הסלט הזה בקיצוץ המרכיבים ובשפע עשבי התיבול. אם תוותרו על הבורגול או תחליפו אותו בקינואה או כוסמת, תקבלו מנה נטולת גלוטן
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל3-4:
- 1 ח' טופו תנובה עם בזיליקום או טבעי, מסונן מנוזלים ומנוגב במגבות נייר, חתוך לקוביות קטנות
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח, פלפל
- 1/4 כוס בורגול דק
- 1/2 כוס מים רותחים
- 1/2 כפית מלח
- 300 גרם עגבניות שרי אדומות וצהובות
- 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/4 כוס נענע קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הבורגול והמים בקערה, מכסים ומשהים כ 10 דקות עד שהמים נספגים. שמים את הטופו בקערה עם מיץ לימון ומערבבים. בנתיים קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את העגבניות לרבעים.
טיימר מופעל
-
02.
מערבבים את כל המרכיבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים