שיפודי סלמון ברוטב טריאקי בתוספת פלפל אדום, בצל סגול ואננס
שיפודי דג סלמון צבעוניים ועשירים בטעמים. הסוד של המנה הוא שילוב הטעמים מנצח בין הסלמון, האננס והטריאקי.
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל3-4:
- 2-3 נתחי דג סלמון מופשרים וחתוכים לקוביות (ללא העור), "דגי תנובה"
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
- 1 בצל סגול חתוך לחתיכות
- 1 אננס פרוס לפרוסות וחתוך לחתיכות
- 4-5 כפות רוטב טריאקי , אוליביה
- 1 כף שמן
- שיפודי עץ
הוראות הכנה:
-
01.
משפדים כל שיפוד בקוביות פילה סלמון, פלפל אדום, בצל סגול ואננס.
-
02.
בעזרת כף או מברשת מורחים את הרכיבים שעל השיפוד ברוטב טריאקי.
-
03.
מחממים במחבת גדולה כף שמן.
-
04.
מניחים את השיפודים במחבת וצורבים כשתי דקות מכל צד את קוביות הסלמון (4 צדדים) עד שכל בסיס הדג משנה צבעו, מומלץ לבדוק ולהציץ בעזרת סכין.מומלץ לאכול חם.
הכנת? כאן מדרגים