שווארמה דג - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שווארמה דג

רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים? קבלו מתכון לשווארמה דג זריזה וטעימה במיוחד: חותכים פילה דניס לרצועות, מטגנים עם בצל ותבלינים – ומכניסים לפיתה. הכי קל שיש

מאת: נטע ליבנה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שווארמה דג
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • ½ כוס מים
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 כפות שמן זית 
  • 1 ו-½ כפות תבלין גריל דג
  • 1 פילה דניס "דגי תנובה" מופשר לפי הוראות היצרן
  • חופן עשבי תיבול טריים (פטרוזליה / כוסברה)
להגשה:
  • פיתות
  • טחינה
  • סלט קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הדג לרצועות

  • 02.

    מחממים את המחבת היטב, מוסיפים את הבצל ומאדים עם מים ושמן כמה דקות עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב

  • 04.

    מוסיפים את רצועות הדג ומקפיצים ממש כמה דקות

  • 05.

    מגישים חם בפיתה עם טחינה וסלט קצוץ

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.