מתכון פילה דג אמנון מתובל | השף הלבן

פילה דג אמנון מתובל

כך תכינו פילה דג בעשבי תיבול, לימון ושום בצ'יק צ'ק

מאת: טוני סרוסי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה דג אמנון מתובל

המרכיבים ל5 מנות:

  • 5 פילה של דג אמנון (יכול להיות גם דניס)
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 1/2 ראש של שיני שום כתושים
  • 1/4 חבילה כוסברה קוצצה גס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים לתוך קערה.

  • 02.

    מורחים על2 צידי הדג, מעסים היטב ומניחיםבתוך תבנית אפיה. ממתיניםכ-1/2 שעה.

  • 03.

    מכניסים לתנור ל-5 דקות על חום 230 מעלות, ולעוד 15 דקות על חום של 160 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(141)