פילה דג אמנון מתובל
כך תכינו פילה דג בעשבי תיבול, לימון ושום בצ'יק צ'ק
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 5 פילה של דג אמנון (יכול להיות גם דניס)
- מיץ לימון מלימון אחד
- 1/2 ראש של שיני שום כתושים
- 1/4 חבילה כוסברה קוצצה גס
- מלח
- פלפל שחור
- 1/2 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המצרכים לתוך קערה.
-
02.
מורחים על2 צידי הדג, מעסים היטב ומניחיםבתוך תבנית אפיה. ממתיניםכ-1/2 שעה.
-
03.
מכניסים לתנור ל-5 דקות על חום 230 מעלות, ולעוד 15 דקות על חום של 160 מעלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים