פילה אמנון בציפוי קראסט ירוקים ואגוזי מלך
מתכון חגיגי ומיוחד לחג הפסח: פפילה אמנון בציפוי קראסט עלים ירוקים ואגוזי מלך קצוצים שמכינים בקלי קלות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נטע ליבנה
עיצוב: נטע ליבנה
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילה פילה אמנון "דגי תנובה" מופשר במקרר למשך לילה
קראסט ירוקים:
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 4 שיני שום קצוצות דק
- ½ כוס אגוזי מלך קצוצים דק
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
מניחים את הפילטים בתבנית.
-
03.
מכינים את הקראסט: מערבבים את כל המרכיבים.
-
04.
מפזרים את הקראסט מעל לפילטים ואופים בתנור 12-18 דקות או עד שהדגים מוכנים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים