פילה אמנון בציפוי קראסט ירוקים ואגוזי מלך - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פילה אמנון בציפוי קראסט ירוקים ואגוזי מלך

מתכון חגיגי ומיוחד לחג הפסח: פפילה אמנון בציפוי קראסט עלים ירוקים ואגוזי מלך קצוצים שמכינים בקלי קלות

מאת: נטע ליבנה
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פילה אמנון בציפוי קראסט ירוקים ואגוזי מלך
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילה פילה אמנון "דגי תנובה" מופשר במקרר למשך לילה
קראסט ירוקים:
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ צרור כוסברה קצוצה
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים דק
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מניחים את הפילטים בתבנית.

  • 03.

    מכינים את הקראסט: מערבבים את כל המרכיבים.

  • 04.

    מפזרים את הקראסט מעל לפילטים ואופים בתנור 12-18 דקות או עד שהדגים מוכנים.

    טיימר מופעל
    00:18:00
הכנת? כאן מדרגים
(18)