סלמון בקרמל מיסו – תענוג לאורחים | השף הלבן

סלמון בקרמל מיסו

אבי ביטון משדך לדג הסלמון הסטנדרטי רוטב אסיאתי של קרמל מיסו שמרים את המנה לגבהים חדשים! מנה מושלמת לליל הסדר

מאת: שף אבי ביטון
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלמון בקרמל מיסו
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל 4:

  • 4 פרוסות פילה סלמון במשקל של 200 גרם (טרי/קפוא), דגי תנובה
  • 3 כפות משחת מיסו (להשיג בחנויות טבע ובחנויות אסיאתיות מתמחות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 6 כפות מים
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • להגשה:
  • בצל ירוק טרי קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים היטב עד לרוטב אחיד. מעסים את הסלמון היטב ברוטב ומשרים אותו ללילה שלם במישרה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות. כשהתנור חם דיו, מרפדים מגש או תבנית בנייר אפייה. מניחים את הדג ויוצקים את הרוטב מעל. אופים בערך כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מגישים את הדגים עם בצלים ירוקים טריים וקצוצים מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.