סושי כשר
סושי כשר עם מילוי לבחירתכם: דגים, מלפפון, אבוקדו ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- דפי אצות לסושי
- אורז מיוחד לסושי
- חומץ אורז
- לפי הטעם וההגשה ג'ינג'ר כבוש
- דגים למילוי
- ירקות לילוי
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את האורז לפי הכמות הרצויה(יש לבשל את האורז כמו אורז רגיל אבל לא להוסיףתיבול או מלח).כשהאורז מוכן מתבלים אותו עם חומץ אורז ומלח. לאחר מכן פורשים את המחצלת המיוחדת
-
02.
שמים אצה על המחצלת, שמים שכבת אורז על שלוש רבעים מהאצה (לא שכבה עבה מדי ולא דקה מדי)
-
03.
ולאחר מכן חותכים את התוכן: סלומון/גזר/מלפפון/טונה אדומה/מלפפון חמוץ/או דגים לפי הבחירה. חותכים לפרוסות ושמים על האורז בקצה של האצה 2-3 פרוסות של המילוי.
-
04.
מגלגלים את האצה יחד עם המחצלת תוך כדי הידוק האצלה לאורז ולאחד שיוצאת רולדת סושי, חותכים לחתיכות. בתאבון!!!
-
05.
טיפים: יש להרטיב את האצה לפני ההכנהולאחר שמגלגלים את האצה להרטיב בקצה כדי שיידבק.
-
06.
הצעת הגשה: ג'ינג'ר, וואסאבי וסויה.
הכנת? כאן מדרגים