מתכון סושי כשר | השף הלבן

סושי כשר

סושי כשר עם מילוי לבחירתכם: דגים, מלפפון, אבוקדו ועוד

מאת: עטליה קאוליץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
סושי כשר

המרכיבים ל10 מנות:

  • דפי אצות לסושי
  • אורז מיוחד לסושי
  • חומץ אורז
  • לפי הטעם וההגשה ג'ינג'ר כבוש
  • דגים למילוי
  • ירקות לילוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את האורז לפי הכמות הרצויה(יש לבשל את האורז כמו אורז רגיל אבל לא להוסיףתיבול או מלח).כשהאורז מוכן מתבלים אותו עם חומץ אורז ומלח. לאחר מכן פורשים את המחצלת המיוחדת

  • 02.

    שמים אצה על המחצלת, שמים שכבת אורז על שלוש רבעים מהאצה (לא שכבה עבה מדי ולא דקה מדי)

  • 03.

    ולאחר מכן חותכים את התוכן: סלומון/גזר/מלפפון/טונה אדומה/מלפפון חמוץ/או דגים לפי הבחירה. חותכים לפרוסות ושמים על האורז בקצה של האצה 2-3 פרוסות של המילוי.

  • 04.

    מגלגלים את האצה יחד עם המחצלת תוך כדי הידוק האצלה לאורז ולאחד שיוצאת רולדת סושי, חותכים לחתיכות. בתאבון!!!

  • 05.

    טיפים: יש להרטיב את האצה לפני ההכנהולאחר שמגלגלים את האצה להרטיב בקצה כדי שיידבק.

  • 06.

    הצעת הגשה: ג'ינג'ר, וואסאבי וסויה.

הכנת? כאן מדרגים
(134)