חריימה פלפלים חריף עם דג אמנון - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חריימה פלפלים חריף עם דג אמנון

חריימה כזה עדיין לא ניסיתם: מתלבטים איך לגוון את המנת הדג האהובה של יום שישי? קבלו את גרסת הפלפלים שטעימה (וחריפה) לא פחות מהמקור!

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חריימה פלפלים חריף עם דג אמנון
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יחידות פילה אמנון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה פרוסה לרצועות
  • 1 גמבה ירוקה פרוסה לרצועות
  • 1 פלפל חריף ירוק חצוי לאורכו
  • 2 פלפלים יבשים אדומים ארוכים
  • מים עד לכיסוי הדג
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כף כמון
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 4-5 פרוסות לימון
להגשה:
  • לחם טרי או חלה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר רחב מחממים שמן זית, מוסיפים שום, גמבות ופלפל חריף ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות וחצי כוס מים ומערבבים. מסדרים את נתחי דג האמנון בין הפלפלים.

  • 03.

    מוסיפים לסיר את הפלפלים היבשים ואת פרוסות הלימון ומוסיפים מים רק עד לכיסוי הדג ולא יותר,

  • 04.

    מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מפזרים כוסברה ומבשלים כ- 25 דקות בכיסוי חלקי

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מגישים חם עם לחם טרי או חלה. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.