דג דניס בתבשיל עשבי תיבול ולימון עם עגבניות שרי, אספרגוס ותפו״א - השף הלבן

דג דניס בתבשיל עשבי תיבול ולימון עם עגבניות שרי, אספרגוס ותפו״א

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה

מאת: עומר ישכיל
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
דניס כשר לפסח - השף הלבן

המרכיבים ל 2-3 מנות:

מצרכים:
  • חבילת דג דניס תנובה מופשרת
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1 לימון
  • חבילת אספרגוס טרי
  • עגבניות שרי
  • בצלי שאלוט
  • 1/2 חבילת תפו״א קטן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם מים עד לרתיחה, מוסיפים את ה-תפו״א ומבשלים כ-חצי שעה עד לריכוך.

  • 02.

    קוצצים את הפטרוזיליה, כוסברה ושום ומוסיפים את השמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מועכים את ה-תפו״א בעזרת כוס ומורחים מעט מתערובת עשבי התיבול מעל התפו״א

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-20 דקות או עד שהתפו״א מזהיבים וקריספים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מסדרים בתבנית אפיה את האספרגוס, עגבניות שרי, בצלי שאלוט ודג דניס מופשר של תנובה

  • 06.

    מורחים מעל כל הירקות והדג דניס מתערובת עשבי התיבול שהכנו ומסדרים מעל הדג פרוסות לימון.

  • 07.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות ל-18 דקות

    טיימר מופעל
    00:18:00
  • 08.

    סוחטים מיץ לימון מעל הדג, מפזרים מעט מלח גס ומגישים חם לצד תפו״א הקריספים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.