מתכון תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף | השף הלבן

תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף

פסטה מפנקת במיוחד עם הכנה מהירה בזכות פטנט: הפסטה מתבשלת יחד עם הפטריות וסופגת טעמים

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4-6:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית עלי תימין
  • 2 סלסלות פטריות, רצוי מסוגים שונים (שמפניון ופורטבלו)
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 250 גרם פסטה מחיטה מלאה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף"
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים שום, תימין ופטריות ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

      מוסיפים מים רותחים ופסטה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהפסטה רכה וכמעט מוכנה לאכילה. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים עוד 3-5 דקות עד שקוביות העוף והפסטה מוכנים. מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)