תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף
פסטה מפנקת במיוחד עם הכנה מהירה בזכות פטנט: הפסטה מתבשלת יחד עם הפטריות וסופגת טעמים
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כפית עלי תימין
- 2 סלסלות פטריות, רצוי מסוגים שונים (שמפניון ופורטבלו)
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- מלח, פלפל
- 1 גבעול סלרי קצוץ
- 250 גרם פסטה מחיטה מלאה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף"
- 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים שום, תימין ופטריות ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים מים רותחים ופסטה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהפסטה רכה וכמעט מוכנה לאכילה. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים עוד 3-5 דקות עד שקוביות העוף והפסטה מוכנים. מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים