מתכון תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף | השף הלבן

תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף

פסטה מפנקת במיוחד עם הכנה מהירה בזכות פטנט: הפסטה מתבשלת יחד עם הפטריות וסופגת טעמים

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל פסטה מחיטה מלאה, פטריות וקוביות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית עלי תימין
  • 2 סלסלות פטריות, רצוי מסוגים שונים (שמפניון ופורטבלו)
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 250 גרם פסטה מחיטה מלאה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף"
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים שום, תימין ופטריות ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

      מוסיפים מים רותחים ופסטה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהפסטה רכה וכמעט מוכנה לאכילה. מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים עוד 3-5 דקות עד שקוביות העוף והפסטה מוכנים. מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.