מתכון תבשיל בשר בפלפלים | השף הלבן

תבשיל בשר בפלפלים

תבשיל קדרה בשרי טעים ומשביע

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל בשר בפלפלים

המרכיבים ל 4 מנותת:

  • 1 מגש קוביות בשר לתבשילי קדירה
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס יין לבן יבש (220 מ"ל)
  • 6 כוסות מים רותחים
  • 2 פלפל אדום חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
  • 2 פלפל צהוב חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
  • 2 שיני שום בינוניות פרוסות
  • ~לרוטב ~~
  • 4 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 כף מחוקה קורנפלור
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 1/2 כפית אורגנו או תימין/קורנית יבש
  • 1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר, מכניסים את הבשר ומטגנים עד לקבלת השחמה יפה בכל הצדדים.

  • 02.

    מתבלים את קוביות הבשר במלח וסוכר ומערבבים קלות.

  • 03.

    מוסיפים את היין ו 2 כוסות מים רותחים, מערבבים מעט ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ 1 שעה על להבה נמוכה תוך שמירה על בעבוע קל.

  • 04.

    בתום השעה מוסיפים לסיר שום, פלפלים ו 4 כוסות מים רותחים נוספות. ממשיכים לבשל כשעה וחצי נוספות.

  • 05.

    בכלי נפרד, מערבבים את חומרי הרוטב ומוזגים לסיר תוך כדי ערבוב. מבשלים 5 דקות אחרונות ומכבים. מומלץ מאד להגיש על מצע של אורז לבן ריחני.  

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.