שניצל
מתכון להכנת אחת המנות הפופולריות ביותר במטבחן של המשפחות בישראל, שניצל חזה עוף
המרכיבים ל10 שניצלים:
- 3-4 ביצים
- 1.5 ק"ג נתחי חזה עוף
- שקית פירורי לחם
- כוס קמח
הוראות הכנה:
-
01.
שוברים את הביצים ושמים בצלחת.
-
02.
לוקחים את הפירורי לחם ושמים בצלחת.
-
03.
לוקחים את הקמח ושמים בצלחת.
-
04.
לוקחים את החזה עוף וטובלים בביצים.
-
05.
לאחר מכן לוקחים את חזה העוף וטובלים בקמח.
-
06.
לוקחים את חזה העוף וטובלים בפירורי לחם.
-
07.
לוקחים את חזה העוף ושמים במחבת כ 5 דקות עד שזה מתבשל.
טיימר מופעל
-
08.
חוזרים על מספרים 4,5,6,7 עד הכמות הרצויה.
הידעת?
ככל הנראה אם נשאל את ילדי ישראל איזה מנה הם הכי אוהבים, רוב הקולות יגידו שניצל. המנה האוסטרית אמנם משתמשת בבשר בקר (או חזיר) בגרסה המסורתית, אך בישראל החליפו את הבקר בעוף, וכך נוצר השניצל הישראלי המוכר. אמנם לכל אחד יש את הדרך האישית שלו להכין שניצל, אך אם אתם מחפשים מתכון טוב ויעיל, אין צורך לחפש יותר. המתכון הבא ישאיר אותכם שניצל פריך, בעובי הנכון, שהילדים יאהבו באותה מידה שהם אוהבים צ׳יפס וקטשופ.