מתכון שניצל מצופה עם קורנפלקס וקטשופ | השף הלבן

שניצל מצופה עם קורנפלקס וקטשופ

מנה שילדים אוהבים במיוחד: שניצל בציפוי קריספי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שניצל מצופה עם קורנפלקס וקטשופ

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יח' חזה עוף לשניצל
  • 1 כוס קורנפלקס צהוב (פתיתי תירס ללא סוכר)
  • 1 כוס פירורי לחם
  • קורט מלח גס
  • טימין מיובש
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כף קטשופ
  • 1/2 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרסקים את הקורנפלקס אל תוך קערה.

  • 02.

    מוסיפים לקערה כוס פרורי לחם, מעט טימין יבש ומערבבים.

  • 03.

    שוברים אל תוך הקערה 3 ביצים, מוסיפים כף מלאה קטשופ וטורפים.

  • 04.

    בצלחת רחבה מפזרים חצי כוס קמח וקורט מלח גס ומערבבים.

  • 05.

    אל צלחת רחבה נוספת מעבירים את תערובת הקורנפלקס.

  • 06.

    במחבת רחבה, מחממים שמן לטיגון השניצלים לחום בינוני.

  • 07.

    מצפים את חזה העוף היטב משני הצדדים בקמח, בביצה ומעבירים לציפוי בתערובת הקורנפלקס.

  • 08.

    מעבירים אל השמן החם ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.

  • 09.

    מוציאים לנייר סופג לדקה ומגישים מיד, כשהשניצל עדיין חם ופריך.

הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.