מתכון שניצל בציפוי פתיתי תפוחי אדמה | השף הלבן

שניצל בציפוי פתיתי תפוחי אדמה

שניצל מיוחד לפסח

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שניצל בציפוי פתיתי תפוחי אדמה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • חזה עוף חתוך לשניצלים
  • קמח תפוחי אדמה
  • ביצים טרופות
  • פתיתי תפוחי אדמה ( מוצר להכנת פיירה )
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את חזה העוף לשניצל.

  • 02.

    מצפים את הרצועות עם קמח תפוחי האדמה.

  • 03.

    טובלים בביצה טרופה.

  • 04.

    מצפים בפתיתי תפוחי האדמה.

  • 05.

    מטגנים וגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(108)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.