מתכון רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים | השף הלבן

רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים

מנת בשר טעימה, חגיגית וצבעונית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 ק"ג סינטה אנגוס תנובה-נקיה משומן
  • מעט מלח
  • עלים מ 3 גבעולי טימין
למרינדה
  • כוס חרדל איכותי חלק
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 3 כפות דבש
לקישוט
  • חצי כוס גרגירי רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    צורבים במחבת כבדה שחוממה מראש את נתח הסינטה מכל צדדיו.

  • 03.

    מתבלים תוך כדי הצליה במלח ופלפל ומעט טימין.

  • 04.

    מערבבים את חומרי המרינדה ומורחים על הנתח.מניחים את הנתח עם המרינדה ליממה במקרר.

  • 05.

    צולים את הנתח 25 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מניחים להצטנן.

  • 07.

    פורסים לפרוסות דקות ומקשטים עם גרגירי הרימון.

הכנת? כאן מדרגים
(155)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.