מתכון רוסטביף אנטריקוט חגיגי ועסיסי | השף הלבן

רוסטביף אנטריקוט חגיגי ועסיסי

נתח אנטריקוט צלוי לכדי רוסטביף מתובל בחרדל, שמן זית ופלפל שחור, מנה בשרית נהדרת לארוחה חגיגית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רוסטביף אנטריקוט חגיגי ועסיסי

המרכיבים ל12-18 מנות:

  • 3.5 ק"ג אנטריקוט עגל טרי
  • 8 כפות שמן זית
  • 2 כפות עלי רוזמרין טרי או יבש
  • כוס חרדל חריף משובח
  • 1/2 כוס פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר, לפחות C°220 מושחים את נתח הבשר בשמן הזית ומפזרים רוזמרין מעל. בעזרת הידיים מורחים את הנתח בחרדל מכל צדדיו. בוזקים פלפל שחור כך שיצפה את כל הנתח.

  • 02.

    מניחים את הנתח בתבנית ומכניסים לתנור. צולים בחום גבוה של 220 מעלות למשך 10 דקות בדיוק, מנמיכים טמפרטורה לחום בינוני-גבוה של כ - 175 מעלות וממשיכים לצלות עוד 25 דקות לבשר כמעט נא, 40 דקות לבשר "מדיום" ועד 50 דקות לעשוי.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח רבע שעה לפני שפורסים.

הכנת? כאן מדרגים
(367)