ראמפ סטייק
מתכון להכנת סטייק בדיוק במידה הרצויה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1 מנה:
- 200 גרם סטייק שפיץ שייטל
- 2 כפות שמן צמחי
- קורט פלפל שחור גרוס
- קורט מלח גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את מחבת לחום גבוה מאוד (מומלץ מחבת עבה מברזל).
-
02.
מוסיפים 2 כפות שמן וחממים היטב.
-
03.
מניחים את הסטייק במחבת ומטגנים על להבה גבוה כ- 2 דקות מכל צד, עבור דרגת צלייה של מדיום.
טיימר מופעל
-
04.
עבור דרגת צלייה עשוי היטב מוסיפים דקת צלייה מכל צד. עבור דרגת צלייה נא יש להוריד דקת צלייה מכל צד.
-
05.
גורסים מעט פלפל שחור מעל הסטייק בגמר ההכנה. * מומלץ לטעום את הסטייק לפני הוספת המלח הגס. יש לזכור כי הנתח הומלח בתהליך ההכשרה. * מומלץ לא להכין את הסטייק מעבר לדרגת צלייה מדיום.
הכנת? כאן מדרגים