מתכון ראמפ סטייק | השף הלבן

ראמפ סטייק

מתכון להכנת סטייק בדיוק במידה הרצויה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראמפ סטייק

המרכיבים ל1 מנה:

  • 200 גרם סטייק שפיץ שייטל
  • 2 כפות שמן צמחי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את מחבת לחום גבוה מאוד (מומלץ מחבת עבה מברזל).

  • 02.

    מוסיפים 2 כפות שמן וחממים היטב.

  • 03.

    מניחים את הסטייק במחבת ומטגנים על להבה גבוה כ- 2 דקות מכל צד, עבור דרגת צלייה של מדיום.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    עבור דרגת צלייה עשוי היטב מוסיפים דקת צלייה מכל צד. עבור דרגת צלייה נא יש להוריד דקת צלייה מכל צד.

  • 05.

    גורסים מעט פלפל שחור מעל הסטייק בגמר ההכנה. * מומלץ לטעום את הסטייק לפני הוספת המלח הגס. יש לזכור כי הנתח הומלח בתהליך ההכשרה. * מומלץ לא להכין את הסטייק מעבר לדרגת צלייה מדיום.

הכנת? כאן מדרגים
(115)