קציצות בשר מטוגנות
הילדים שלי אוהבים מאוד – והם לא אוהבים כל דבר
בשרי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
1/4 קילו בשר בקר טחון "אדום אדום"
- 1/4 קילו חזה עוף טחון
- 1 ביצה
- 3-4 תפוחי אדמה מגוררים
- 1 בצל גדול מגורר
- 1/4 כוס פירורי לחם
- 1/4 כפית כורכום
- קורט כמון
- קורט קינמון - לא הכרחי
- מלח ומעט פלפל (בערך 1/4 כפית)
- מעט שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה. מכסים ונותנים לתערובת לנוח לפחות חצי שעה במקרר.
-
02.
צרים מהתערובת קציצות עגולות פחוסות.
-
03.
מחממים מעט שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית עד שהן משחימות משני צידיהן.
הכנת? כאן מדרגים