קציצות בשר מטוגנות – מתכון קל שגם ילדים אוהבים | השף הלבן

קציצות בשר מטוגנות

הילדים שלי אוהבים מאוד – והם לא אוהבים כל דבר

מאת: לילך בן דרור
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר מטוגנות

המרכיבים ל15 מנות:

1/4 קילו בשר בקר טחון "אדום אדום"
  • 1/4 קילו חזה עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 3-4 תפוחי אדמה מגוררים
  • 1 בצל גדול מגורר
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1/4 כפית כורכום
  • קורט כמון
  • קורט קינמון - לא הכרחי
  • מלח ומעט פלפל (בערך 1/4 כפית)
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה. מכסים ונותנים לתערובת לנוח לפחות חצי שעה במקרר.

  • 02.

    צרים מהתערובת קציצות עגולות פחוסות.

  • 03.

    מחממים מעט שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית עד שהן משחימות משני צידיהן. 

הכנת? כאן מדרגים
(805)