מתכון קציצות בשר ברוטב | השף הלבן

קציצות בשר ברוטב

קציצות בשר שמתאימות לכל ארוחה בשרית ואהובות על כל בני הבית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר ברוטב

המרכיבים ל4 מנות:

  • קילו בשר בקר טחון
  • פטרוזליה קצוצה דק
  • שמיר קצוץ דק
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה אחת
  • 3 כפות פירורי לחם
  • פפריקה מתוקה
  • בצל 1 גדול קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
לרוטב:
  • 3 עגבניות קצוצות ממש דק
  • רסק עגבניות
  • בצל אחד גדול קצוץ
  • מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • חצי כוס מים
  • קטשופ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את המצרכים בקערה ומוסיפים מעט פלפל ומלח.

  • 02.

    מגלגלים לכדורים ומרתיחים מחבת בשמן זית ומטגנים את הקציצות.

  • 03.

    בזמן הטיגון מכניסים את העגבניות הקצוצות והבצל לסיר ומבשלים עד לקבלת רוטב. מוסיפים כחצי כוס רסק עגבניות  ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים מלח, אחרי 10 דקות מוסיפים 2 כפיות סוכר וקטשופ ''אסם'' לפי הטעם ליצירת טעם מתקתק, ואז מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את כל הקציצות ומבשלים במשך 25-20 דקות נוספות.  

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(115)