קציצות ברוטב אדום
מתכון קלאסי של קציצות בשר
							בשרי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							בינונית
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 20 מנות:
- 1/2 ק"ג בשר "אדום אדום"
 - 1 בצל קצוץ דק
 - 10 עלי פטרוזיליה קצוצים דק מאוד
 - 1 גזר קטן מגורר דק
 - 1 תפוח אדמה מגורר דק
 - 2 פרוסות לחם מפוררות
 - ביצה - אופציונלי
 - מלח
 - פלפל
 - קורט קינמון
 - קורט פלפל אנגלי
 - קורט אגוז מוסקט
 
									לרוטב:
								
															- 1 בצל קצוץ דק
 - 2 עגבניות קצוצות
 - 1 קופסת רסק עגבניות
 - 2 עלי דפנה
 - 1 כפית פפריקה מתוקה
 - מלח
 - פלפל
 - כפית סוכר
 - קינמון
 - אגוז מוסקט
 - פלפל אנגלי
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
להכנת הרוטב: מטגנים בצל וסוכר בשמן עד השחמה. מוסיפים עגבניות ומטגנים.מוסיפים את הרסק ובוחשים 2 דקות.מוסיפים את כל התבלינים ומים - בערך
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
5 ליטר.מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.מוסיפים את הכדורים ומבשלים על אש קטנה קטנה כ-45-60 דקות. אם צריך ניתן להוסיף עוד מעט נוזלים.להכנת הכדורים: מערבבים את כל החומרים. משהים חצי שעה.מגלגלים כדורים קטנים.מבשלים כ-45-60 דקות ברוטב האדום.מגישים על אורז, פתיתים או קוסקוס.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

