פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר | השף הלבן

פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר

לכל מדינה יש את מאפה הבצק הממולא שלה! הפעם, סידרנו לכם את הגרסה הסקוטית: מאפה בצק פריך מלוח ממולא בבשר מתובל שישדרג לכם את האירוח

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3-4 יחידות:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
למילוי: 
  • 1 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כף חרדל חלק
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות ציר בקר
  • להברשה: חלבון ביצה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי

  • 02.

    מרדדים מעט את הבצק הפריך וקורצים לעיגולים גדולים

  • 03.

    מניחים מתערובת המילוי במרכז עיגול ומרטיבים את קצוות הבצק

  • 04.

    מקפלים את הבצק לחצי, מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 05.

    מברישים בחלבון ביצה ומהדקים את הקצוות עם מזלג

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.