פאייה נקניקיות וירקות | השף הלבן

פאייה נקניקיות וירקות

תבשיל משמח על בסיס אורז ונקניקיות באווירה ספרדית שמכינים בקלות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאייה נקניקיות וירקות

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 כוס אורז עגול+ 2 כוסות מים
  • 1 בצל
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כוס שעועית אדומה מבושלת "סנפרוסט"
  • 10 נקניקיות עוף "טירת צבי"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן מחבת גדולה ועמוקה ומטגנים את הבצל, שום, גמבה אדומה ופלפל חריף כחמש דקות עד לריכוך.

  • 02.

    חותכים את הנקניקיות לעיגולים ומוסיפים יחד עם האורז והשעועית ומטגנים כ-2 דקות נוספות

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מנמיכים את האש ומבשלים כ-35 דקות מכוסה עד שהאורז מוכן.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.