מתכון עוף עם עיגולי תפוח אדמה בתמרים | השף הלבן

עוף עם עיגולי תפוח אדמה בתמרים

מנת עוף ותפוחי אדמה עם תוספת בלתי צפויה

מאת: מירב בן חמו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף עם עיגולי תפוח אדמה בתמרים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 כרעיים של עוף טרי
  • 6 תמר מג'הול
  • 6 שיני שום
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים
  • בצל בינוני
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות סילאן
  • אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בסיר נמוך (אפשר סיר של דגים) בצל עד שמזהיב .

  • 02.

    מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלות

  • 03.

    מניחים את התמרים מתחת לעוף מוסיפים על העוף 2 כפות סילאן וחופן שיני שום קצוצות .מוסיפים חצי כוס מים(לא צריך יותר כי העוף מוציא מים)מביאים לרתיחה מכסים את האש ומנמיכים את הלהבה.

  • 04.

    מבשלים חצי שעה, פותחים את המכסה ומוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק עוף. מכסים ומבשלים לעשר דקות נוספות. 

הכנת? כאן מדרגים
(36)