עוף ביין ופירות יבשים
עוף ביין ופירות יבשים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 4 כרעיים
- 1 בצל
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפות דבש
- כף רוטב סויה
- כוס מיץ תפוזים
- רבע כוס יין אדום מתוק
- מישמשים מיובשים
- שזיפים מיובשים
- צימוקים
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
-
02.
מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
-
03.
מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
-
04.
מוסיפים את כל שאר החומרים.
-
05.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים