עוף ביין ופירות יבשים – מנה מנצחת | השף הלבן

עוף ביין ופירות יבשים

עוף ביין ופירות יבשים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף ביין ופירות יבשים

המרכיבים ל4:

  • 4 כרעיים
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • מישמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.

  • 02.

    מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.

  • 03.

    מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.

  • 04.

    מוסיפים את כל שאר החומרים.

  • 05.

    מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(98)